Stage: Marketing Conversieoptimalisatie

Leon van der Kolk 30 mei 2016
<php get_the_title(); ?>

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons marketingteam gedurende 4 tot 6 maanden komt versterken op het gebied van conversieoptimalisatie. Wil jij je graag doorontwikkelen op het gebied van online marketing en heb je een passie voor datagedreven resultaat behalen, dan is dit de perfecte stage voor jou.

Je bent strategisch en analytisch ingesteld en je vindt het leuk om aan te pakken. Je bent thuis in Analytics, SEO/SEA, e-mailmarketing, affiliate marketing en remarketing en je bent continu opzoek naar nieuwe ideeën en kanalen om conversies te genereren.

Tijdens je stage werk je nauw samen met het marketingteam voor het opzetten en inrichten van campagnes. Wij zijn op zoek naar een aanstormende resultaatgerichte marketeer die kan sturen op data, maar ook zijn handen uit de mouwen durft te steken bij het aanleveren van SEO content. Bevalt het goed, dan zijn er mogelijkheden om door te groeien in een startersfunctie binnen de organisatie.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden jou een leuke leerzame en creatieve stageplek met standplaats in Lelystad. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Je leert de kneepjes van online marketing en krijgt de mogelijkheid om mee te draaien in de zomer campagne.

Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Deel deze post op:

Laatste nieuws

Mis geen
enkele blogpost
Houd mij op de hoogte