Technische Helpdesk Medewerker

Tabitha Poolen 26 januari 2017
<php get_the_title(); ?>

Door onze aanhoudende groei en verdere professionalisering zoeken we voor ons Team Klantbeleving technische toppers (Technische Helpdesk Medewerker)

Dit zoeken we niet: Wil jij werken volgens een strak regime met vaststaande kaders? Elke dag exact weten waar je aan toe bent? Wil je standaard antwoorden geven op niet standaard vragen? Zie je klanten als nummers en niet als unieke personen met unieke behoeften? Wil je om 9.00 starten met je werkdag en om 17.00 klaar zijn? Maak je nooit fouten? Wil je daar slechts een marktconforme beloning voor? Dan raad ik je aan verder te zoeken.

Maar dit zoeken we wel:

 Ben jij een zelfstarter die eigen verantwoordelijkheid durft te nemen?

 Iemand die klanten echt helpt in plaats van hen te voorzien van een (onvolledig) antwoord?

 Hou je van een goede grap op zijn tijd, een leuke sfeer maar kan je ook het snot voor de ogen werken wanneer dat nodig is?

 Ben je iemand die vertrouwd is met de termen DNS, PHP, HTML, FTP, SSL server certificaten, MySQL, POP, IMAP en heb je ook nog eens ervaring met veelgebruikte CMS pakketten als Joomla en WordPress?

 En krijg je er een kick van om klanten te helpen die tegen zaken aanlopen die ze (even) niet begrijpen?

 Ben je een probleemoplosser, iemand die kan volgen maar ook voorop wil lopen?

 Durf je het toe te geven wanneer je het even niet weet?

 Wil je door vragen te stellen verder leren en groeien?

 Zoek je een gezonde balans in werktijden en je privéleven?

Dan kan jij wel eens uitermate goed bij ons passen!

De functie

Als medewerker bij het Team Klantbeleving ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je richt je volledig op het ondersteunen van onze klanten. Je houd je bezig met het hoofdzakelijk schriftelijk beantwoorden van vragen van onze klanten. Deze zijn heel divers. Van een technisch probleem tot een vraag over een factuur of een verhuizing. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten die er even niet uitkomen. Je kunt je goed inleven in de situatie van de klant en kunt ze helpen als geen ander. Hierbij schroom je niet om de telefoon te pakken en de klant te bellen wanneer je dat nodig acht. Je signaleert actief verbeteringen. Je kunt ook onder druk goed presteren. Voor mijndomein.nl is het van belang dat klanten met een vraag echt geholpen worden. Je werkt samen in een team van collega’s (hoofdzakelijk twintigers en dertigers) en je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Klantbeleving welke zitting heeft in het Management Team van Mijndomein. De Manager Klantbeleving wordt ondersteund in zijn dagelijkse taken door een tweetal Teamleiders welke ook gewoon lekker meewerken met jou en je collega’s.

Ons aanbod

Je komt te werken bij een modern en succesvol internetbedrijf dat constant op zoek is naar vernieuwing en verbetering. Een optimale klantbeleving van onze klanten staat daarbij centraal. We zijn onconventioneel, vinden het leuk om af en toe een compleet nieuwe markt te betreden met een revolutionair aanbod. Omdat het beter kan, makkelijker. We rusten je uit met een laptop of MacBook waarmee je zowel vanuit kantoor of vanuit huis kan werken.

Voorwaarden

Je wordt prima betaald met een goed basis salaris, ruime onregelmatigheidstoeslag, vergoedingen in gemaakte onkosten, reiskostenvergoeding of fietsenplan, een premievrije pensioenregeling en de interne Fitbit competitie (stappenteller, op vrijwillige basis). Ook kom je in aanmerking voor een flinke personeelskorting op het privélease aanbod van Mijndomeinauto. Daarnaast regelen we je lunch en hebben we echt goede koffie voor je klaar staan. Je kunt per kwartaal een extra bonus verdienen als je je targets haalt. Ook is er een opleidingsbudget voor elke medewerker. Tevens bieden we een collectieve bonus eind van het jaar welke afhankelijk is van de bedrijfsresultaten.

Aanvullende informatie

Standplaats: Lelystad.

Dienstverband: Contract 20/40 uur per week.

Werktijden: Werkdagen: 8.00-22.00, weekend: 9.00-21.00 uur. Tijdens kantooruren werk je grotendeels vanuit ons kantoor, avonden en weekenden werk je vanuit huis.

Beschikbaar: Je bent 1 of meer avonden en minimaal 2 weekenddagen per maand beschikbaar (in overleg). Deze baan is goed te combineren met schoolgaande kinderen doordat de werkdag in overleg opgeknipt kan worden in een ochtend/middagdienst en een avonddienst vanuit huis (na het avondeten).

Deel deze post op:

Laatste nieuws

Mis geen
enkele blogpost
Houd mij op de hoogte