Eenvoud
Mijndomein maakt dingen graag zo eenvoudig mogelijk. Van domeinnaamregistratie tot de installatie van een webhosting pakket. We bieden betrouwbare producten en diensten van hoge kwaliteit. Zodat jij er zelf iets moois van kunt maken zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Eerlijk
Bij Mijndomein willen we eerlijk tegen je zijn. Eerlijk over wat je krijgt, voor een eerlijke prijs. Onze producten bevatten alles wat je nodig hebt om ze goed te kunnen gebruiken. Onze prijzen zijn inclusief btw. Geen verborgen kosten dus. Zo willen we voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan.

Eigenwijs
Mijndomein doet het graag net even anders dan de massa. Gewoon omdat het kan. En omdat het leuk is om te doen. Het is ons doel om eenvoudige producten en diensten aan te bieden die voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk zijn. Daarbij zijn we niet bang om heilige huisjes omver te werpen of tegen de stroom in te zwemmen. Binnen de filosofie van Mijndomein geldt: ‘Als het niet kan, dan wordt het pas leuk’.

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures

Infra System Engineer

We zijn op zoek naar een veelzijdige System Engineer die ons infrastructuur team komt versterken. Mijndomein is een van de grootste Nederlandse h

Bekijk deze vacature

 Open sollicitatie

Naast de vacatures op onze website zijn er veel meer functies die worden bekleed binnen de organisatie. Denk jij van toegevoegde waarde te zijn a

Bekijk deze vacature