Op de afdeling Marketing ben je altijd in beweging. Je houdt je bezig met het vergaren van klantinzichten en deze te verwerken in onderscheidende en effectieve campagnes. De marketing afdeling is sterk online georiënteerd met een focus op de optimalisatie van onze eigen en betaalde kanalen.

Als onderdeel van het Marketingteam is het van belang dat je in staat bent om breed te denken en gericht te doen. Specialisten op het gebied van SEO/SEA, contentmarketing of branding werken met elkaar samen aan hetzelfde doel. Mijndomein elke dag beter maken voor haar klanten.

Sinds kort hebben we bij de Marketing afdeling onze eigen Studio. Met Studio Mijndomein zijn we in staat om steeds sneller de interessante verhalen van Mijndomein en onze klanten te kunnen vertellen. Dat is gaaf om te doen en leuk om te zien hoe er op wordt gereageerd.

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures

Front-end Developer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste front-end developer met gevoel voor design, ux en mobile first. Word jij onze nieuwe front-end developer?

Bekijk deze vacature

Stage: Marketing Conversieoptimalisatie

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons marketingteam gedurende 4 tot 6 maanden komt versterken op het gebied van conversieoptimalisatie. Wil

Bekijk deze vacature