We hebben een informele en creatieve werkplek waar wij bouwen aan ons moderne platform en ontwikkelen het hele jaar door aan nieuwe ideeën en producten. Je hebt hier veel verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Bovenal werk je veel met de nieuwste technieken en vinden wij leuk om alles net even anders te doen dan de rest!

Word jij onze nieuwe collega?

Senior C & Python Developer

We zijn op zoek naar een C & Python developer die ons ontwikkelteam wil versterken bij het werken aan onze Mijndomein hosting omgevingen.

Bekijk deze vacature

Senior Node.js / TypeScript Developer

We zijn op zoek naar een senior Node.js / TypeScript developer die ons ontwikkelteam komt versterken bij het werken aan onze state of the art high traffic and high available omgevingen.

Bekijk deze vacature

Daarom werken wij bij Mijndomein

Nienke over haar domein

“Hele leuke voordelen, bijvoorbeeld fruit en lunch op kantoor, stoelmassages, een bonus als je je werk goed doet en mogelijkheden om verder te groeien.”

Roy over zijn domein

“Bij Mijndomein krijg je veel vrijheid en kun je werken met de nieuwste technieken waardoor het werk interessant en uitdagend blijft.”

Leon over zijn domein

“De mentaliteit, een goede dosis lef en het eigenwijze spreekt mij aan.” Leon

Giovanni over zijn domein

“Het is wat cliché, maar de collega’s zijn ook waarom ik met plezier naar het werk ga.” Giovanni

Tessa werkt voor het Shopteam

“Het leukste aan het werken bij Mijndomein vind ik dat het erg dynamisch is en dat je de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.”

Bert over zijn domein

“Mijndomein is eigenzinnig en voortdurend op zoek naar oplossingen waar onze klanten iets aan hebben.”

Mijndomein cirkel