Ons stafteam is de spil van Mijndomein. Van administratief tot HR, alles komt voorbij op de bureaus van dit team. Kan je veel ballen tegelijk in de lucht houden en ben je goed in snel schakelen, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

Word jij onze nieuwe collega?

Business controller

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste business controller die ons ondersteunt bij het opstellen en verfijnen van financiële rapportages, budgeting & forecasting, cash flow planning en financiële analyses. Je vindt het leuk om te werken in een dynamische omgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarin jij met jouw kennis een bijdrage levert aan het […]

Bekijk deze vacature
Business controller

HR medewerker

Als HR medewerker ben je het aanspreekpunt voor organisatie & medewerkers als het gaat over personeelsgerelateerde zaken. Je ondersteunt het management om de HR processen en navolging van wet- & regelgeving te borgen. Het spreekt je aan om te werken in een dynamische omgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarin je met jouw expertise een […]

Bekijk deze vacature
HR medewerker

Daarom werken wij bij Mijndomein

Bert over zijn domein

“Mijndomein is eigenzinnig en voortdurend op zoek naar oplossingen waar onze klanten iets aan hebben.”

Giovanni over zijn domein

“Het is wat cliché, maar de collega’s zijn ook waarom ik met plezier naar het werk ga.” Giovanni

Nienke over haar domein

“Hele leuke voordelen, bijvoorbeeld fruit en lunch op kantoor, stoelmassages, een bonus als je je werk goed doet en mogelijkheden om verder te groeien.”

Roy over zijn domein

“Bij Mijndomein krijg je veel vrijheid en kun je werken met de nieuwste technieken waardoor het werk interessant en uitdagend blijft.”

Tessa werkt voor het Shopteam

“Het leukste aan het werken bij Mijndomein vind ik dat het erg dynamisch is en dat je de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.”

Leon over zijn domein

“De mentaliteit, een goede dosis lef en het eigenwijze spreekt mij aan.” Leon

Mijndomein cirkel