Roy over zijn domein

Roy is Product owner van het Shopteam

“Het werken in een multidisciplinair team is erg leuk, zorgt voor een goede dynamiek.
We lachen dan ook aardig wat af, maar het belangrijkste is dat we elkaar vooral scherp houden. Mijndomein is een jong, innovatief bedrijf waar elke medewerker zijn ideeën mag en kan uitwerken om zo het bedrijf nog beter te maken. Bij Mijndomein krijg je veel vrijheid en kun je werken met de nieuwste technieken waardoor het werk interessant en uitdagend blijft.”


Nienke over haar domein

Nienke is Junior developer bij het Shopteam

“Er heerst hier een goede sfeer. Mijndomein doet veel voor het personeel en ze organiseren ook veel leuke dingen. Bijvoorbeeld fruit en lunch op kantoor, stoelmassages, een bonus als je je werk goed doet en mogelijkheden om verder te groeien. Laatst gingen we met het Shopteam nog een biertje drinken. Ik werk in een ontzettend leuk team en de manier van ontwikkelen spreekt mij erg aan. Alles is naar mijn mening mogelijk en dat vind ik belangrijk.”


Robby over zijn domein

Robby is Developer bij het Shopteam

“Op een doorsnee werkdag zorg ik ervoor dat de klanten op de webshop zo makkelijk en eenvoudig mogelijk hun domeinen kunnen bestellen. Ik doe dit bijvoorbeeld door het maken van nieuwe microservices, code schrijven en testen. Ook monitor ik op eventuele problemen in code die live staat. Daarnaast werk ik natuurlijk aan de tafelvoetbal skills voor de competitie ;-). Ik maak iets dat aan Mijndomein wordt toegevoegd en dat vind ik tof.”


Giovanni over zijn domein

Giovanni is technisch medewerker bij de helpdesk

“Je hoort altijd verhalen over Facebook, Google of andere leuke open en vernieuwende bedrijven. Waar je ongelooflijk veel vrijheid krijgt om je werk uit te voeren. Mijndomein is de Nederlandse variant daarvan. Ik krijg bijvoorbeeld een laptop en mag mijn werk zelf invullen. Het is nooit een dag hetzelfde omdat ik probeer vragen die binnenkomen zo creatief mogelijk te beantwoorden. En, het is wat cliché, maar de collega’s zijn ook waarom ik met plezier naar het werk ga.”


Leon over zijn domein

Leon zet onder meer online campagnes op en bedenkt nieuwe formats

“Inmiddels werk ik al ruim 3 jaar met plezier bij Mijndomein. Ik voel me hier thuis omdat we het bij Mijndomein echt anders doen dan andere bedrijven. De mentaliteit, een goede dosis lef en het eigenwijze spreekt mij aan. Heb je een goed idee dan gaan we ervoor. Lukt het niet? Jammer, maar dan hebben we er wel van geleerd. Wij durven te falen, dat maakt Mijndomein echt anders dan de rest en maakt mijn werk als Online Marketeer ontzettend leuk.”


Tessa werkt voor het Shopteam

Tessa werkt voor het Shopteam

“Het leukste aan het werken bij Mijndomein vind ik dat het erg dynamisch is en dat je de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Het maakt niet uit wat voor functie je hebt of hoe lang je er al werkt, ideeën zijn altijd welkom en er wordt ook echt naar geluisterd. Ik heb zelf een passie voor een actieve levensstijl en Mijndomein geeft mij hierin mogelijkheden. Dit jaar doen we zelfs mee aan de Roparun, een grootse sportieve prestatie om geld op te halen voor het goede doel.”


Bert over zijn domein

Bert is een full-stack developer in een team zonder stropdassen (het Hostingteam dus)

“Mijndomein is eigenzinnig en voortdurend op zoek naar oplossingen waar onze klanten iets aan hebben. We krijgen daarbij veel vrijheid om eigen inzichten en ideeën te verwerken in de producten die wij aan onze klanten bieden. Zo bouw ik op dit moment samen met een aantal collega’s aan een verbeterd hosting platform waarbij de gebruikerservaring centraal staat.”